Poletni večer na Židovski

Poletni večer na Židovski

19. 06. 2021 

Vabimo vas na POLETNI VEČER NA ŽIDOVSKI!

19. 6. 2021 vas vabimo, da se nam od 18:00 dalje pridružite na dogodku Poletnem večeru na Židovski.

Na Židovskem trgu bo ob 19:30 koncert Kontra-Kvarteta, slovenske etno skupine, ki izvaja tradicionalno judovsko glasbo – klezmer glasbo v najbolj pristni obliki.
Zaradi varnostnih omejitev bo število obiskovalcev koncerta omejeno. Prosimo za predhodne rezervacije. Prijave sprejemamo na info@sinagogamaribor.si ali 031 680 294 najkasneje do petka, 18. junija, do 15. ure oziroma do zapolnitve mest. V primeru dežja prireditev odpade.

Pred koncertom in po njem si bo mogoče med 18. in 22. uro v Sinagogi Maribor ogledati tudi aktualni razstavi Marko Vogrič: Nono Franc: Gorica–Dachau. Fotopismo iz taborišča in Roman Erich Petsche in njegova Kočevska. Ta večer pa bodo za vas odprte tudi Galerija DLUM, Galerija Media Nox, GT22, Fotogalerija Stolp in Ulična galerija Maribor.

Program Poletnega večera na Židovski si oglejte TUKAJ.

Udeležba na vseh dogodkih je brezplačna, obiskovalce pa naprošamo, da upoštevajo vsa aktualna navodila NIJZ za preprečevanje širitve covida-19.

Vljudno vabljeni!


Za obisk koncerta velja pravilo PCT (prebolevniki, cepljeni in testirani). Zaradi spoštovanja preventivnih ukrepov za preprečevanje in omejitev širjenja bolezni covid-19 obiskovalce naprošamo, da na prizorišču vzdržujejo primerno medsebojno varnostno razdaljo, si razkužujejo roke ob vstopu na prizorišče in izstopu z njega, skrbijo za pravilno higieno kašlja oz. kihanja in upoštevajo druga varnostna navodila organizatorjev.

Scroll to Top
Skip to content